Over mij

Welkom bij Trimsalon Baboe

Mijn naam is Sandra Vaassen en ik ben de trotse eigenaar van Trimsalon Baboe. Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met huisdieren, wat mij heeft gemaakt tot een echte dierenliefhebber. Op dit moment heb ik zelf twee honden, genaamd Luna en Lizzy.

Mijn grote liefde voor dieren heeft mij doen besluiten om van mijn hobby ook mijn werk te maken. Hiervoor ben ik in 2015 begonnen met de opleiding ondernemer / manager recreatiedieren aan het Citaverde College te Horst. In 2018 heb ik mijn diploma voor deze opleiding behaald en rees bij mij de vraag: ‘En wat nu?’

Sandra Vaassen
Luna

Na een jaar werken in de dierenbranche heb ik besloten om een vervolgopleiding te gaan doen. In juni 2019 ben ik gestart bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) te Bunnik met de vakopleiding hondentrimmen. Deze opleiding is door het A.B.H.B. en Dibevo erkend en zorgt ervoor dat ik de kennis en kunde heb om uw hond tot in de puntjes te verzorgen.

Wat toen nog restte was een locatie om uw hond van een verzorgende trimbeurt te voorzien. Deze locatie was echter al snel gevonden. Ik mocht met mijn eigen salon beginnen binnen de muren van Dierenpension Baarlo.